The Australian Labradoodle

 

Welkom!

Tot midden 2021 is onze wachtlijst gesloten

Welkom op de site van Doodle Friends, leuk dat u onze site bezoekt! 

Wij zijn een kleinschalige fokker van de Australian Labradoodle. We hebben af en toe een nestje mini en kleine mediums dat bij ons in huis wordt geboren. We hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze dieren. Ook zijn wij aangesloten bij de ALAEU en houden ons aan de richtlijnen mbt tot het fokken.

Doodle Friends, Wie zijn wij.

Mijn naam is Monique Roelofsen, samen met mijn gezin woon ik in het gezellige Huissen, een plaatsje tussen Arnhem en Nijmegen. 

Mijn liefde voor honden is er altijd geweest, als kind groeide ik op met honden om mij heen. Toen ik het huis uit ging duurde het daarom ook niet heel erg lang voordat wij onze eerste hond hadden. Een zwarte labrador. Ze werd wat ouder en we besloten er een hondje bij te nemen. Dit  werd een spaniel, Toby een schat van een beestje. Toen onze lab overleed, was Toby alleen en er kwam een maatje voor hem, dit was onze lieve Morris. Na een tijdje begon ik allergische reacties te krijgen, eerst denk je aan verkoudheid, maar al snel was duidelijk dat dit met de honden te maken had, tja en wat moet je dan, de hondjes waren nog jong.... na een lange zoektocht en hulp van de fokker hebben wij gelukkig een goed huis voor ze kunnen vinden. Toby woont bij zijn broer in Luxemburg en  Morris is bij ons in de buurt gebleven, ik zie hem nog wel eens met een wandeling. Een ander huis zoeken voor deze twee schatten vond ik verschrikkelijk...

Een lange tijd daarna,  hoorde ik van de Australian Labradoodle.  Veel gelezen en er veel informatie over opgezocht, het was best heel erg spannend om dit weer aan te gaan. Na lang nadenken en twijfelen hebben we de gok genomen, we schreven ons in op de wachtlijst. Na anderhalfjaar tijd werd ons wachten beloond. Op 17 juni 2010 is Luna geboren, ons Gooische meisje!  Zij gaf geen allergische reacties! Met haar is de liefde voor de Australian labradoodle begonnen….

Al snel daarna wilde we graag een tweede Doodle en omdat ik  heel erg graag een nestje wilde zijn we opzoek gegaan  naar een geschikt meisje om zelf dit geweldige ras voort te zetten. We kwamen in contact met Ina van Salland Hills Australian Labradoodles.  Met de komst van onze Puck, geboren op 29 februari 2012,  hopen wij in de toekomst ook andere gezinnen blij te maken met deze leuke en lieve honden!

Doodle Friends, Doodles are Friends, Doodles are Friends Forever!